уторак, 5. јун 2007.

Hvala na pozitivnim kritikama za BLOG.
Htedoh još reći kako se dobijaju oni lepi oblici ratan nameštaja.Drvo se pari i zatim se onako vrelo stavlja u kalupe da se ohladi.Posle hlađenja nastupa spajanje svih delova drvenim tiplovima.Na kraju se spojevi obmotavaju radi estetike i učvršćenja.

ratan nameštaj

1 коментар:

Анониман је рекао...

pozdrav svima!

slucajno naidjoh na ovaj blog (preporucujem svima "next blog" kad ste u maloj dokolici) i zaintersovali ste me, toliko da sam odlucila da ostavim svoj mali "doprinos", posto sam prethodno lepo procitala postove i komentare. Nisam u prilici da biram (dopunjujem ili menjam postojeci) namestaj za svoj dom, ali kad dodje red na to, volela bih nesto u tom stilu za jedan deo u stanu. Zato bih i pitala, zasto ne stavite vise slika, pretpostavljam da ima jos stvari od ratana koje prodajete -ili vi samo uvozite a drugi prodaju? vidim da ima link za sajt ali dobro bi bilo da i ovde moze da se vidi jos nesto od proizvoda, osm ove fotelje jazz i slicica samog ratana sto mi se naravno dopada.
navraticu opet uskoro imam nameru da pozovem prijateljice koje nemaju komputer da im pokazem sta sam oktrila. pozdrav, Sasa D.